Η επιστροφή προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα ZERONINE09.GR είναι μια διαδικασία που σχεδιάστηκε για να εξασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με την αγορά σας, η πολιτική επιστροφής της εταιρείας μας επιτρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της αγοράς.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής, απλώς επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του ZERONINE09.GR. Οι εξειδικευμένοι μας θα σας παρέχουν οδηγίες σχετικά με την επιστροφή του προϊόντος και θα εξηγήσουν τα απαραίτητα βήματα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Σημαντικό είναι να ληφθεί υπόψη ότι τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση, με ατύχημα ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά να είναι αποφεύγεται. Η επιστροφή είναι δωρεάν για τους πελάτες μας και μετά τη λήψη και έλεγχο του προϊόντος, θα εκδοθεί αντίστοιχο ποσό επιστροφής.

Στο ZERONINE09.GR, η πολιτική επιστροφής μας συνδυάζεται με τη δέσμευσή μας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
Περισσότερα για το πώς χρησιμοποιούμε τα cookies.